صفحه‌اصلی / خدمات / خدمات مالیاتی و حسابداری

<دسته‌بندی خدمات

مالیاتی و حسابداری

استعلام بدهی مالیاتی ماده 186

هزینه : 1,000,000 ریال

جزئیات بیشتر
پیش ثبت نام و ثبت نام الکترونیکی مالیات اشخاص حقیقی

هزینه : 1,000,000 ریال

جزئیات بیشتر
ثبت الکترونیکی اعتراضات و شکایات

هزینه : 500,000 ریال

جزئیات بیشتر
ثبت اظهارنامه الکترونیک مالیات بر ارث ماده 26 و 34

هزینه : 2,000,000 ریال

جزئیات بیشتر
مشاوره، خدمات، ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی

هزینه : 2,000,000 ریال

جزئیات بیشتر
صدور شناسه یکتا برای مجوز های قدیمی

هزینه : 500,000 ریال

جزئیات بیشتر
اعتراض به شورای عالی مالیاتی ( ماده 251) اشخاص حقیقی و حقوقی

هزینه : 5,000,000 ریال

جزئیات بیشتر
مشاوره و ارسال ارزش افزوده مطابق سامانه مودیان 1403

هزینه : 2,000,000 ریال

جزئیات بیشتر
پیش ثبت نام و ثبت نام الکترونیک مالیات اشخاص حقوقی

هزینه : 1,500,000 ریال

جزئیات بیشتر
ارسال مالیات عملکرد سالانه اشخاص حقوقی همراه با مشاوره

هزینه : 5,000,000 ریال

جزئیات بیشتر
ارسال مالیات عملکرد سالانه اشخاص حقیقی همراه با مشاوره

هزینه : 2,500,000 ریال

جزئیات بیشتر
ارسال مالیات بر مستغلات و اجاره همراه با مشاوره

هزینه : 3,000,000 ریال

جزئیات بیشتر

صفر تا صد مالیاتی و حسابداری

کد اقتصادی چیست ؟

کد اقتصادی یک عدد ۱۲ رقمی است که موسسات اقتصادی موظف به اخذ آن از سازمان مالیاتی هستند. این کد برای موسسات اقتصادی اهمیت زیادی دارد؛ زیرا با استفاده از این کد، می‌توان قراردادهای تجاری با بنگاه‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی را سریعتر و بهتر انجام داد و همچنین مراوردات مالی موسسات را قانونی و رسمی کرد. اگر شرکت‌ها این کد را دریافت نکنند، قراردادهای مالی آنها اعتبار و اهمیت قانونی ندارد. بنابراین اخذ کد اقتصادی برای موسسات ضروری است

شناسه ملی چیست ؟َ

شناسه ملی یا شناسه ۱۱ رقمی برای تمامی موسسات ضروری است وشامل انواع موسسات تجاری، غیرتجاری، دولتی و خصوصی است. این شناسه برای تمامی موسسات گزارش می‌شود و هر موسسه دارای یک کد ملی منحصر به فرد است که در نهاد ثبت اسناد و ثبت موسسات ثبت می‌شود. شناسه ملی موسسات می‌تواند به عنوان شناسنامه آنها در نظر گرفته شود و تازمانی که موسسه تعطیل نشده باشد، این کد به آن تعلق دارد. جهت دریافت این شناسه، اداره امور مالیاتی یک سیستم تخصصی راه انداخته است و از طریق آن می‌توانید اطلاعات خود را دریافت کنید

 تفاوت اصلی شناسه اقتصادی و شناسه ملی چیست ؟

شناسه اقتصادی به افراد حقیقی و حقوقی که کسب و کارهایشان در طرح مالیات ثبت وقرار می گیرد، اما شناسه ملی فقط برای افراد حقوقی است.

شناسه ملی یک کد ۱۱ رقمی است در حالی که شناسه اقتصادی معمولاً ۱۲ رقمی است.

ماخذ ارسال کننده شناسه ملی سازمان ثبت موسسات است، اما ماخذ ارسال کننده کد اقتصادی اداره امور مالیاتی کشور است.

شناسه اقتصادی توسط قوه مجریه صادر می‌شود، در حالی که شناسه ملی توسط قوه قضاییه صادر می‌شود.
فرایند پیش ثبت نام و  ثبت نام الکترونیک شامل چهار مرحله است

پیش ثبت نام الکترونیک: در این مرحله اطلاعات پایه شما جمع آوری می‌شود و پس از تکمیل اطلاعات، می‌توانید به مرحله بعدی بروید. در صورت عدم تایید اطلاعات تا هفت روز، پرونده حذف می‌شود.

صحت سنجی اطلاعات: اطلاعات ثبت شده در مرحله قبل از منابع مختلف سازمانی بررسی می‌شود و در صورت وجود مغایرت، شما باید مرحله پیش ثبت نام را مجدداً تکرار کنید.

تولید و ارسال اطلاعات کاربری: در صورت تایید اطلاعات، یک نام کاربری و کلمه عبور برای شما ایجاد می‌شود و این اطلاعات به شماره تلفن همراه شما ارسال می‌شود.

ثبت نام الکترونیک: پس از دریافت اطلاعات کاربری، باید وارد سامانه ثبت نام شده و اطلاعات تکمیلی درباره بنگاه اقتصادی خود را ویرایش یا تکمیل کنید. در نهایت، با فشردن کلید تایید نهایی، ثبت نام را تکمیل نمایید

ماده 186 قانون مالیات های مستقیم  

 بخشنامه جدید سازمان امور مالياتي كشور با موضوع ترتيبات صدور گواهي موضوع ماده 186 قانون ماليات هاي مستقيم

مصوب 1398/04/05 رئيس كل سازمان امور مالياتي كشور

صدور یا تجدید یا تمدید کارت بازرگانی و پروانه کسب یا کار اشخاص حقیقی یا حقوقی از طرف مراجع صلاحیت‌دار منوط به ارائه گواهی از اداره امور مالیاتی ذی‌ربط مبنی بر پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیاتی قطعی شده می‌باشد و در صورت عدم رعایت این حکم مسئولان امر نسبت به پرداخت مالیات‌های مزبور با مؤدی مسئولیت تضامنی خواهند داشت.

تبصره ۱اعطای تسهیلات بانکی به اشخاص حقوقی و همچنین صاحبان مشاغل از طرف بانک‌ها و سایر مؤسسات اعتباری منوط به اخذ گواهی‌های زیر خواهد بود:

۱- گواهی پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیاتی قطعی شده.

۲- گواهی اداره امور مالیاتی مربوط مبنی بر وصول نسخه‌ای از صورت‌های مالی ارائه شده به بانک‌ها و سایر مؤسسات اعتباری.

ضوابط اجرایی این تبصره توسط سازمان امور مالیاتی کشور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین و ابلاغ خواهد شد.

تبصره ۲به سازمان امور مالیاتی کشور اجازه داده می‌شود مبلغی معادل یک در هزار درآمد مشمول مالیات قطعی شده صاحبان درآمد مشاغل را وصول و در حساب مخصوص در خزانه منظور نموده تا در حدود اعتبارات مصوب بودجه سالانه به تشکل‌های صنفی و مجامع حرفه‌ای که در امر تشخیص و وصول مالیات همکاری می‌نمایند پرداخت نماید. وجوه پرداختی به استناد این ماده شمول مالیات و کلیه مقررات مغایر مستثنی است.

تبصره ۳ ـ سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است، اسامی مدیران مؤسسات و شرکت‌هایی که بدهی مالیاتی اعم از مالیات مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده دارند و هم‌چنین اسامی هر یک از مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره مؤسسات و شرکت‌ها که به علت صدور اسناد (صورتحساب) مبتنی بر انجام معاملات غیرواقعی در نظام اقتصادی از جمله امور مالی و مالیاتی کشور محکومیت قطعی یافته‌اند را به همراه مشخصات آنان به اداره ثبت شرکت‌ها اعلام کند.

اداره مذکور مؤظف است ثبت شرکت یا مؤسسه به نام این اشخاص و هم‌چنین ثبت عضویت آن‌ها در هیأت مدیره آن شرکت و سایر شرکت‌ها و مؤسسات را برای بدهکاران مالیاتی منوط به تعیین تکلیف و اخذ مفاصاحساب مالیاتی از سازمان امور مالیاتی کشور کند.

در تخلف صدور اسناد (صورتحساب) مبتنی بر انجام معاملات غیرواقعی مندرج در این ماده نیز اداره ثبت شرکت‌ها مؤظف است از انجام ثبت شرکت یا مؤسسه به نام اشخاص یادشده و هم‌چنین ثبت عضویت آن‌ها در هیأت مدیره آن شرکت و سایر شرکت‌ها و مؤسسات به مدت سه سال خودداری کند.

تبصره ۴ ـ سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است فهرست اشخاص حقوقی را که طی پنج سال فاقد فعالیت تلقی می‌شوند به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کند. سازمان مذکور مکلف است از تاریخ اعلام سازمان امور مالیاتی کشور ثبت هر گونه تغییرات در مورد این اشخاص را منوط به اخذ مفاصاحساب مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور کند.

**** به موجب بند (۴۵) ماده واحده قانون اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۳۱/۰۴/۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی تبصره (۳) و (۴) الحاق شده است. (تاریخ اجرا از ۰۱/۰۱/۱۳۹۵)

*** به موجب ماده (۸۳) قانون اصلاح موادی از قانون مالیات‌های مستقیم، مصوب ۲۷ بهمن ماه ۱۳۸۰، این ماده اصلاح و تبصره ذیل آن به تبصره (۱) تبدیل و متن تبصره (۲) به آن الحاق ‌شده است. (تاریخ اجرا از اول سال ۱۳۸۱)

*‌* قانون اصلاح موادی از قانون مالیات‌های مستقیم ... (مصوب ۷ اردیبهشت ماه ۱۳۷۱ مجلس شورای اسلامی) (تاریخ اجرا از اول سال ۱۳۷۱): ماده ۵۳- ماده ۱۸۶ و تبصره ذیل آن به شرح زیر اصلاح و تغییر می‌یابد:

‌صدور یا تجدید یا تمدید کارت بازرگانی و پروانه کسب یا کار اشخاص حقیقی یا حقوقی از طرف مراجع صلاحیت‌دار منوط به ارائه گواهی از حوزه مالیاتی ذی‌ربط مبنی بر پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیاتی قطعی شده می‌باشد و در صورت عدم رعایت این حکم مسئولان امر نسبت به پرداخت‌ مالیات‌های مزبور با مؤدی مسئولیت تضامنی خواهند داشت.

‌تبصره- اعطای تسهیلات بانکی به اشخاص حقوقی و همچنین صاحبان مشاغل از طرف بانک‌ها و سایر مؤسسات اعتباری منوط به اخذ گواهی‌های‌ ذیل خواهد بود:

۱- گواهی پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیاتی قطعی شده.

۲- گواهی حوزه مالیاتی مربوط مبنی بر وصول نسخه‌ای از صورت‌های مالی ارائه شده به بانک‌ها و سایر مؤسسات اعتباری.

‌ضوابط اجرایی این تبصره توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین و ابلاغ خواهد شد.

* قانون مالیات‌های مستقیم، مصوب سوم اسفند ماه یک هزار و سیصد و ‌شصت و شش مجلس شورای اسلامی (تاریخ اجرا از اول سال ۱۳۶۸) ماده ۱۸۶- بانک‌ها و مؤسسات اعتباری و وزارت بازرگانی و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن حسب مورد مجاز به دادن وام یا اعتبار یا تمدید کارت‌ بازرگانی اشخاص حقوقی و بازرگانی و سایر اشخاص که به موجب مقررات این قانون مکلف به نگهداری دفاتر قانونی هستند نمی‌باشند مگر اینکه از ‌مؤدی گواهی صادره از مراجع ذی‌ربط مبنی بر پرداخت یا ترتیب پرداخت یا دادن تضمین معتبر در مورد مالیات قطعی شده و تأدیه سپرده یا دادن تضمین ‌معتبر حداقل معادل یک سوم مالیات غیرقطعی وی را دریافت و ضمیمه پرونده امر نمایند در غیر این صورت با مؤدی متضامناً مسئول پرداخت مالیات ‌مربوط خواهند بود.

‌تبصره- تمدید پروانه‌های کسب و کار از طرف مراجع مربوط منوط به ارائه گواهی پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیات قطعی شده سنوات‌ گذشته مؤدی می‌باشد و در صورت عدم رعایت این حکم مسئولان امر نسبت به پرداخت مالیات‌های مزبور با مؤدی مسئولیت تضامنی خواهند داشت.

با سلام و عرضخسته نباشید به کارکنان کافی نت انلاین اظهار نامه مالیات بر ارث، در این یکی دو روز که این عزیز به ثبت مدارک مشغول بودند و تمام موارد را با من چک میکردند، تمام مدت حسم این بود پس هنوز انسانهای مسئولیت پذیر و پیگیر کارها وجود دارند که در اوضاع نابسامان قدری از بار فکری ما بکاهند. سپاسگزارم

9123886746 9123886746

دریافت کننده خدمات ثبت اظهارنامه الکترونیک مالیات بر ارث ماده 26 و 34